avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avocat din oficiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avocat din oficiu

Care sunt demersurile cererii unui avocat din oficiu?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:15, 1 Februarie 2019
In ce ramura de drept? In penal se solicita de catre organul de cercetare/urmarire penala sau instanta, doar daca asistenta juridica e obligatorie.
In civil faceti cerere de ajutor public judiciar in cauza pe care o aveti pe rol.
Pentru pesie alimentara a minorului

Ratamandarin a scris:

Care sunt demersurile cererii unui avocat din oficiu?

Sincer, nu cred ca o sa obtineti avocat din oficiu. Gasiti exemple de actiuni pe internet, le adaptati la situatia dvs., redactati actiunea, o depuneti si o sustineti daca sunteti reprezentantul minorului.
Depinde de venituri pentru asistenta judiciara gratuita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara îmi puteți spune va rog care este procedura sa pot ... Mathhmathi Mathhmathi Buna seara îmi puteți spune va rog care este procedura sa pot depune personal cerere pentru custodie minor ... Am înțeles că în urma demonstrării ... (vezi toată discuția)
Cand se poate solicita un aparator din oficiu? aqwszx aqwszx Buna, Situatia este in felul urmator. Am fost chemat la politie in calitate de faptuitor, fiind banuit/cercetat pentru incalcarea a a 3-4 articole din CP. Din ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! am ... Ionut61 Ionut61 Am fost oprit in trafic si am iesit pozitiv la drug test! Am fost condus la inml mi s a luat probe de sange si urina a venit rezultatul la fel pozitiv, ... (vezi toată discuția)