Va mulțumesc foarte mult pentru răspuns.
As mai avea o întrebare dacă nu va deranjează.
Firama unde am lucrat este o casa de amanet. Imediat după concediere mi sa spus ca trebuie sa mi se calculeze minusurile și plusurile din gestiune iar pe data de 7. 02 voi incasa restul de salariu. A trecut și ziua de salariu.. Discut cu departamentul de resurse umane și mi se spune ca nu voi primii bani pana la finalizarea inventarului. Acesta fiind făcut în absenta mea. Managerul de zona ma suna și îmi spune ca nu voi mai primi nici un salariu pentru ca unele din telefoanele primite în amanet au anumite conturi pe ele, dar nu dorește nici sa îmi dea bunurile. În momentul de fata dânșii vor ca eu sa achit suma de 4500 de lei pentru niște contracte care nu sunt la termen, refuza sa îmi dea produsele ca să le pot repara și îmi refuza și plata salariului. Ce pot face.. Pentru ca am fost mințit de către superiori atât de mult încât nu am încrederein ei.
Va multumesc și îmi mii de scuze de deranj
Florin Cioca a scris:
Daca puteti dovedi ca ati fost in eroare atunci cand ati semnat actele si nu ati stiut ca nu veti avea preaviz atunci, cu ajutorul unui avocat f. bun pe legislatia muncii, aveti sanse sa anulati incetarea contractului. Insa doar in instanta. Exista spete castigate pe acest aspect.