avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta prezidentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta prezidentiala

Sunt in proces de custodie a copilului si am deschis si proces de ordonanta prezidentiala ambele cu judecare in lipsa !
Poare mama reclamatului sa intervina? (sa se prezinte la proces si sa atace in cumva aceasta procedura si procesul in sine?)
Va rog din suflet sa ma lamuriti sunt foarte stresata iar avocatul meu nu prezinta mult interes ot situata mea!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:47, 2 Februarie 2019
Cu judecare în lipsa probabil ca veti pierde procesul.
N-are nicio calitate mama reclamantului.
Dar nu lăsați să se judeca cauza în lipsa, contractați serviciile unui avocat care să se prezinte și să construiască redutele
necesare apărării!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala adelinmadalin adelinmadalin buna tuturor.. ma numaesc constantin madalin am 25 de ani si sunt muncitor la o fabrica in urma cu 3 ani aprox am avut o relatie de concubinaj din care a ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate cod procedura civila hellraiser hellraiser Intrebare: o hotarare definitiva si irevocabila pronuntata in cadrul unui proces inceput in cadrul actualului cod de procedura civila va putea fi atacata in ... (vezi toată discuția)
Prezenta la proces in timpul divortului Bobocea Laurențiu Bobocea Laurențiu Bună ziua! Mama mea vrea să divorțeze de tatăl meu dar în următoarele luni va fi nevoită să plece în străinătate și să-i lase pe cei doi ... (vezi toată discuția)