avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regulament intern in cazul suspendarii CIM pentru CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regulament intern in cazul suspendarii CIM pentru CCC

Salutare,

Pe perioada concediului de crestere copil stiu ca se suspenda contractul de munca cu angajatorul. Neclaritatea mea este: se suspenda si acel regulament intern semnat intre mine si angajator pe aceasta perioada ? Acel regulament care se refera la program, pauze, etc. De exemplu in acel regulament intern este interzis sa vand un produs care ar fi concurent angajatorului, pot sa vand acel produs in concediul de crestere copil ? (bineinteles, veniturile din urma vanzarii sa nu depaseasca 3000 lei pe an cum spune legea).

Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: propolis , utilizator 18:00, 3 Februarie 2019
Pe durata suspendării pot continua să existe alte drepturi şi obligaţii ale părţilor dacă acestea sunt prevăzute prin legi speciale, prin contractul colectiv de muncă aplicabil, prin contracte individuale de muncă sau prin regulamente interne.
Deci prevederile RI vi se vor aplica, doar daca in continutul lui se mentioneaza acest aspect.
Mai multe despre suspendarea CIM puteti citi aici: [ link extern ] /
Venuturile din vanzare va pot afecta plata indemnizatiei pentru CCC...
Okay. Multumesc de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului si primele chistef chistef Buna ziua. am intrat de curand in concediul de crestere a copilului, si la firma la care lucrez s-au dat zilele astea prime de Pasti. Nu gasesc nicaieri pe ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Ramona24 Ramona24 Buna ziua! Poti sa iei concediu fara plata imediat a doua zi dupa ce expira concediul de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani? Dar concediu ... (vezi toată discuția)
Retinere impozit tichete cadou monik2015 monik2015 buna ziua, Cum se poate retine impoztul pe tichetele cadou acordate unui salariat care nu a obtinut alte venituri salariale in luna acordarii tichetelor? de ... (vezi toată discuția)