avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament

Buna ziua, eu si sotul meu avem un apartament si in actul de cumparare suntem trecuti amandoi ca proprietari.Va intreb trebuie sa achit atat eu cat si sotul impozit pe apartament?deci de doua ori?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:55, 3 Februarie 2019
Nu, fiecare cate jumatate sau unul pt amandoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit apartament platit doar pe numele unuia din proprietari danaistratescu danaistratescu Buna ziua, O familie sot - sotie au cumparat in 1969 un apartament. Pe contractul de cumparare figurau ambii. Pe vremea aceea, in 1969, la Administratia ... (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat inainte de casatorie printzesa18 printzesa18 Buna Am achizitionat un apartament cu un credit ipotecatar inainte de casatorie. M-am casatorit si as vrea sa-l trec proprietar si pe sotul meu. Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Soția mea a cumpărat un apartament cu credit acordat pe numele ... Cristiaurelian Cristiaurelian Soția mea a cumpărat un apartament cu credit acordat pe numele ei. Dar notarul m a trecut și pe mine proprietar cu cota egală 50 50. Apartamentul luat cu ... (vezi toată discuția)