Buna ziua, as dori sa stiu daca este legal si recunoscut faptul ca eu fac transfer bancar in contul fostei cumnate sume de bani lunar( cu specicatia "reprezentand pensie alimentara din partea fratelui meu pe luna respectiva "x"),tinand cont de faptul ca fratele meu cand munceste, cand nu munceste ori cand si-o achita el sau nu. Iar de fosta cumnata ma pazesc ca de nu stiu ce sa nu spun altcev a, pentru ca la purtat odata pe la politie si procuratura, ca sta cu pixu si hartia in mana la ce primeste legal.
Cand fratele meu le-a dat fostilor socri 500 lei nici nu au vrut sa recunoasca. Iar in momentul cand fratele nu si-a achitat timp de 6 luni, ea la chemat in procuratura. Sa stins totul in momentul in care fratele meu ia dat la politie suma calculata la minimul pe economie in momentul respectiv, pentru ca nu avea un loc de munca in acea perioada, acu vreo 2 ani in urma, suma ce ia fost data pe loc de parintii mei si ei fiind batrani si bolnavi, si am avut de suferit cu totii.nu vreau sa mai sufere iar si parintii, pentru ca fosta cumnata, vrea numai bani si nici nu se prea ingrijeste de fata( 14 spre 15 ani).
Ea e recasatorita a 3 oara si are al 3 lea copil cu al 3 barbat. Nepoata mea fiind cea mai mare, o cred ca sufera si ea ca e marginalizata de propria mama, dar nu am cesa fac. Eu vreau sa-mi protejez familia sa stiu sigur ca nu are ce sa-i faca legal fosta cumnata fratelui meu.
Eu lucrez in strainatate si macar cand nu are el loc de munca sau e in somaj ca acum sa-l pot ajuta. Eu momentan i-am trasnferat in contul ei bancar sume pentru 2 luni, ceea ce ramasese el in urma.
Dar tinand cont de faptul ca el a mai dat bani din mana la fostii socri si nu au recunoscut, vreau sa stiu daca trasferul meu bancar cu specificatii amanuntite este legal si recunoscut de lege. Asa sunt in oarecare masura si eu sigura ca ajung direct le ea " cu dedicatie"
astept raspuns si va multumesc anticipat
momentan fratele meu este in somaj iar
Buna ziua,
Pastrati toate chitantele si daca il mai sicaneaza pe frate atunci le prezentati dovada achitarii sumelor.
Nu importa cine achita important este sa achite.
Daca ii mai face sicane e bine sa va adresati si dumneavoastra procurorului cu plangere pentru inducere in eroare a organelor judiciare, art. 268 C.P..