avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire angajator
Discuție deschisă în Executare silită

poprire angajator

Buna ziua! Pe contul bancar se salariu sunt instituite trei popriri. Astfel la fiecare virare de salariu imi sut opriti, de catre banca, 50% din veniturile salariale. Popririle, pana luna trecuta, nu au ajuns la angajator decat doua, una dintre ele , pentru a nu implica angajatorul in problemele personale, am ridicat o, lasand o la banca cu ajutorul executorului (asa am aflat eu ca banca trimite banii unui singur executor in functie de "vechime") apoi a sosit cea de a 2 a , cea de a 3 a nu a ajuns la angajator. Am solicitat angajatorului adeverinta din care sa reiasa cuantumul sumei oprite, pentru banca si la indicatia bancii, insa acesta refuza sa mi elibereze. Va rog sa mi spuneti ce am de facut in acest caz?
banga imi opreste din veiturile salariale 50% , iar angajatorul imi opreste din veniturile salariale 33% .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea84! , utilizator 15:51, 12 Februarie 2019
buna ziua. Am patit si eu acelasi lucru, trebuie sa vorbiti cu executorul care v-a oprit banii, eu asa am facut si mi-a virat banii inapoi in cont si banca de la care imi iau salariu mi i-a dat. Una dintre datorii a fost platita de 2 ori intr-o luna presupun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu banca floare de gheata floare de gheata Buna ziua, Daca a fost instituita poprire de catre creditor asupra drepturilor salariale la angajator si a instituit poprire si la banca unde se vireaza ... (vezi toată discuția)
Abuz - neprimire 50 % din salariu de un an de zile Nyco43 Nyco43 Sunt salariata la o institutie publica. Am doua popriri, cu executare silita pentru care institutia imi opreste 50 % si vireaza banii prin Trezorerie. ... (vezi toată discuția)
Poprire > 50% din venituri bună ziua, este a 2 luna în care ... ank2010 ank2010 Poprire > 50% din venituri Bună ziua, este a 2 luna în care angajatorul îmi opreste 50% din salariu pentru popriri și din restul salariului ce îmi ... (vezi toată discuția)