avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Venituri din strainatate?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Venituri din strainatate?

Buna ziua! Un PFA care a avut in 2018 mai multi clienti romani si un client din UE trebuie sa completeze in declaratia unica rubrica de venituri realizate din strainatate pentru ce a incasat de la clientul din UE, sau le considera la un loc cu cele de la clienti romani? Incasarile au fost in lei (clientul strain a fost facturat in euro, dar contul fiind in lei banca a facut conversia). Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
Teo8102, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:47, 4 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Treceti totul cand calculati venitul din activitati independente pe pfa. Este bine ca banca a facut conversia. Extrasul de con atasati-l la dosarul cu actele contabile ale pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trece de la salariat la venituri independente patrickstanciu patrickstanciu Buna ziua! Deoarece nu sunt familiarizat cu legislația din domeniu, iar informațiile găsite pana acum nu imi sunt foarte clare, doresc sa lămuresc aceasta ... (vezi toată discuția)
Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cheltuieli utilitati - contract comodat pfa adri_d adri_d Buna ziua. Am doua nelamuriri: 1. Prima legata de inregistrarea utilitatilor pentru un PFA care are incheiat contract de comodat pentru 30% din spatiu. Pana ... (vezi toată discuția)