avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare destinatie teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare destinatie teren

Buna seara,as vrea sa aflu daca se poate schimba destinatia unui teren intravilan (3 ha),care este inscris la APIA ca faneata,in teren livada si care ar fi pasii de urmat? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alin Grigore , utilizator 23:14, 5 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Categoria de folosinta a unui teren din faneata inlivada se schimba numai de catre Directiile Agricole si de catre Primarie.
Multumesc mult pentru raspuns,o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada am ... danutza33 danutza33 Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada Am un teren arabil extravilan de 1 ha+ si as vrea sa ii schimb destinatia in orice altceva ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)