avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu

Buna ziua,daca doresc sa iau in spatiu o ruda de gradul 1 si este dator catre banca in urma unui imprumut facut,ar exista vre-un risc?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:34, 4 Februarie 2019
nu. Atatat ca ii va veni si corespondenta acolo.. somatii etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut din 2005 pentru care kruk inca ma urmareste. Stefan555 Stefan555 Salut. In anul 2005 am facut un imprumut de 5.000 euro la Volksbank, impins fiind de o situatie limita, imprejurare in care nu am avut de ales decat sa accept ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit bancar dupa decesul persoanei creditoare alicegab alicegab Buna ziua, As dori sa aflu si eu un raspuns daca se poate la o problema cu care se confrunta o prietena: in cazul in care o persoana a facut un imprumut la ... (vezi toată discuția)
Somatie banca pentru fosta mea chiriasa alex_nick alex_nick Acum 4 ani am inchiriat apartamentul unei fete. Dupa 2 ani s-a mutat. Ulterior, interesandu-ma la persoana care ne-a pus in legatura am aflat ca a plecat din ... (vezi toată discuția)