avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amplasare pubela la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amplasare pubela la bloc

Buna, am o situatia la blocul unde locuiesc de 4 ani.
Vecinii noștri de la parter nu sunt deacord cu amplasarea pubelei in vecinătatea blocului.
Menționez ca e strada privată, parcare privata, iar taxa pentru salubritate de taxa unica/apartament.
Am cerut de la primarie planul de urbanism insa nu am primit raspuns.
Ce pot face? M-am saturat sa plimb gunoiul cu masina :)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:11, 10 Decembrie 2019
Sesizati primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data sa respecte contractul de inchiriere pe care l-a semnat cu dvs. (talonul de parcare este un contract).
Din pacate, primaria nu sunt sigur ca va reactiona in vreun fel. Atata timp cat nu exista o zona speciala pentru amplasare pubele, cel mai posibil se va ajunge la rezilierea contractului, dvs. recuperandu-va banii.
Nu mai postati la discutii deschise anterior pentru a nu obliga pe cei care doresc sa comenteze, sa reciteasca tot ce s-a scris anterior, la discutia initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare consiliu de administratie distrugere proprietate vivi23ro vivi23ro buna ziua as dori sa stiu daca hotarirea luata in o sedinta a locatarilor de a amplasa de ex pubele de gunoi intr un loc considerat spatiu comun dar care a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie doar_eumike doar_eumike e normal ca in lista de intretinere sa apara la cheltuilei comune - si taxa pe gunoi- al magazinelor de la parterul blocului? noi avem 4 magazine dintre ... (vezi toată discuția)