pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului daca am realizat venituri profesionale in ultimele 5 luni anterioare nasterii copilului, iar in celelalte 7 luni anterioare am lucrat ca voluntar intr-o institutie internationala?
mentionez ca sunt functionar public din 1998 si numai pt o perioada de 1 an am solicitat suspendarea raporturilor de munca, lucrand ca voluntar. am reluat activtatea in aceeasi institutie publica, dar numai de 5 luni, calculate ca anterioare nasterii copilului.
va multumesc
Din pacate perioada de voluntariat nu se asimileaza stagiului de 12 luni necesar pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ingrijire copil
papiu
As dori sa aflu daca se poate beneficia de ingrijire copil dupa ce platesti ca persoana fizica ,pentru sotie, cotizatia la casa de pensii sau daca exista , din ... (vezi toată discuția)
Copil
edusa
as avea si eu o intrebare , daca pana la 1 martie am lucrat neintrerupt timp de 5 ani , dupa care am intrat in somaj, sunt insarcinata pot beneficia de ... (vezi toată discuția)