avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calea de urmat in cazul in care turistii au plecat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Calea de urmat in cazul in care turistii au plecat fara sa achite factura

Un grup de turisti care a rezervat un pachet turistic pentru care a platit jumatate prin banca,a plecat ,fara sa anunte,cu o zi mai devreme ,si fara sa achite diferenta.Ulterior au inventat diverse motive pentru a justfica plecarea frauduloasa.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:00, 7 Februarie 2019
Le faceti o notificare prin av in care solicitati achitarea debitului reprezentând servicii cazare neachitate apoi va adresați unui av pt a demara o acțiune în pretenții.Pastrati eventuală corespondență purtată cu aceștia,pregătiți un martor care sa confirme plecarea acestora și aveti toate sansele de a recupera bănutii.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Urmați cele învederate de colegul meu, calea dreptului penal ar fi mai îndelungată și cu șanse mai mici.
Poate produce efecte somația și nici nu mai ajungeți în instanță.
In penal nu va cotez cu sanse.

Doar sa ii dati in judecata civila ati putea sa va obțineți banii.
Șanse de reușită aveti foarte ridicate.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna - tatal nu-si da acordul pt vacanta in strainatate ContSters287132 ContSters287132 Buna Ziua , Am divortat cu un an in urma si Judecatoarea a hotarat sa avem custodie comuna . Fostul meu sot nu ne mai plateste pensia alimentara de 10 luni ... (vezi toată discuția)
Executare silita credite credite Am primit somatia de la executor in perioada cand am lipsit din localitate. Cand m-am intors erau mai mult de 15 zile de la data postei. Mai pot face ... (vezi toată discuția)