avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Factura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Factura

Buna dimineata,o intrebare:in weekend avem un eveniment (o petrecere a asociatiei de animale)la un bar pe care il detinem ,ei doresc factura pe asociatie.Se poate?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:03, 5 Februarie 2019
De ce sa nu se poata atat timp cat este vorba de o persoană juridică cu CIF sau CUI care achita servicii prestate de dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog să-mi spuneți dacă asociația de locatari,care ... c iancu c iancu Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă asociația de locatari,care are cod fiscal este valabilă ? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Nelamurire factura OvidiuIamandi OvidiuIamandi Detin o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa achizitionez un serviciu de la un furnizor din afara tarii (USA). Acesta imi genereaza o factura pe ... (vezi toată discuția)
E-factura pentru client pf rezident ue, care nu are cnp? Cris987@ Cris987@ Buna ziua, pentru un cabinet medical (PFA) cu sediu în România care are și clienți persoane fizice rezidenți UE care nu au CNP și care achita serviciul ... (vezi toată discuția)