avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA E-Factura pentru client PF rezident UE, care nu are ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

E-Factura pentru client PF rezident UE, care nu are CNP?

Buna ziua, pentru un cabinet medical (PFA) cu sediu în România care are și clienți persoane fizice rezidenți UE care nu au CNP și care achita serviciul în contul bancar al prestatorului, cum se înregistrează factura în e-Factura, având în vedere ca beneficiarii cetățeni străini nu au CNP, iar sistemul e-Factura nu permite înregistrarea în lipsa unui CNP sau CUI/CIF valid?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2024
Cris987@, utilizator
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 20:36, 13 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu se transmite in e-Factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor tva - facturare servicii intracomunitare catre persoane fizice LTO LTO Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceasta speta. Sunt PFA neplatitor de TVA, cod CAEN 8552 - Invatamant in domeniul cultural (limbi straine, ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
Ce date trebuie sa contina o factura/invoice? cotletcristian cotletcristian Salut! Mi-am deschis de curand un PFA si voi presta servicii IT pentru clienti din UE si NON-UE; foarte putin pentru RO. Insa ma intereseaza sa stiu ... (vezi toată discuția)