avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Magazinul refuza sa respecte decizia ANPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Magazinul refuza sa respecte decizia ANPC

Cum pot forța aplicarea hotărârii date de ANPC?
Cel mai recent răspuns: F.B. , utilizator 20:57, 5 Februarie 2019
Reveniti cu plangere la dumnealor,ANPC, e posibil sa i chemati in instanta pentru recuperarea pagubei, daca nici eventuala amenda nu i sperie...
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2019
Ionut.ion, utilizator
Să revin cu plângere la ANPC, reclamând ce, mai precis? Din punctul lor de vedere, din discuții, mi-au spus că mai mult nu pot face, și trebuie să mă adresez instanței.

Ionut.ion a scris:

Reveniti cu plangere la dumnealor,ANPC, e posibil sa i chemati in instanta pentru recuperarea pagubei, daca nici eventuala amenda nu i sperie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza amanata kalinb kalinb Buna ziua, De cate ori se poate amana o cauza intr-un proces, avand acelasi motiv, \"Revenire cu adresa\" catre intimat? Eu am cerut si am motivat judecata ... (vezi toată discuția)
Înșelați de muncitori Maria Dandu Maria Dandu Buna seara! In urma cu doua , trei săptămâni am găsit pe internet mai precis ,,Facebook’’ niște muncitori care fac garduri . La început i-am ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin- nu am antecedente penale, prejudiciu recuperat anonymus20 anonymus20 Buna ! As avea o intrebare . In cazul unui furt . Obiectul a fost recuperat si platit , dar ramas al firmei . Politia nu a fost chemata . Exista termen ca in ... (vezi toată discuția)