avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... buna ziua - demitere jurist primărie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

buna ziua - demitere jurist primărie

cum poate fi demis juristul primariei
Cel mai recent răspuns: seyyku , utilizator 20:22, 18 Februarie 2019
deci in comisia de disciplina cine poate sa fie neaparat angajati primariei sau secretarul din alta primarie cu tot cu comisie din afara primariei locale sau dintre angajati primariei adica politistul local si asistentul personal care se ocupa de alocati sau ajutoare sociale
- daca este functionar public '

Comisia de disciplină are în componenţă 3 membri titulari, funcţionari publici definitivi numiţi în funcţia publică pe perioadă nedeterminată. Doi membri sunt desemnaţi de conducătorul autorităţii sau instituţiei publice, iar al treilea membru este desemnat, după caz, de organizaţia sau organizaţiile sindicale reprezentative ori de majoritatea funcţionarilor publici din cadrul autorităţii sau instituţiei publice pentru care este organizată comisia de disciplină, în cazul în care sindicatul nu este reprezentativ sau funcţionarii publici nu sunt organizaţi în sindicat. Alegerea reprezentanţilor funcţionarilor publici se face prin vot secret.

- daca este personal contractual
Constituirea si numirea membrilor comisiei de disciplina se face de catre angajator.
pai eu sant functionar public la politia locala iar secretara adica asistentul personal care se ocupa de ajutoare sociale ,alocati ,este functionar public ,acuma eu si ea santem in comisie doar noi doi sa o dam afara pe consilierul juridic noi nu vrem sa o dam ca nu stim ce contract are si apoi daca ne da in judecata ca am dat-o afara noi umblam prin tribunal ca am dat-o afara nu secretarul primariei sau altcineva ,avem dreptul sa refuzam sa o dam sau nu avem daca santem pusi in situatia sa o dam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii magic_glassbest magic_glassbest Este legal ca managerul institutiei sa fie presedintele unei comisii de disciplina? Este vorba de o institutie de stat. (vezi toată discuția)
Cercetare administrativa functionar public DIA63 DIA63 Sunt functionar public si a fdost sesizata Comisia de disciplina pentru cercetarea mea. Rog sa-mi comunicati daca persoana desemnata sa faca cercetarea poate ... (vezi toată discuția)
Liderul de sindicat poate fi presedinte al comisiei de disciplina? ContSters107946 ContSters107946 Liderul grupei sindicale poate sa fie numit presedinte al comisiei de disciplina? (vezi toată discuția)