avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... martor-asistent pe un proces verbal de constatare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

martor-asistent pe un proces verbal de constatare contraventie

Buna ziua,
1. Intr-un presupus(zic presupus pt ca eu nu am sesizat cele "constatate")"incident" rutier de neacordare de prioritate poate fi trecut ca martor-asistent celalalt sofer, mai mult, in conditiile in care eu nu am refuzat semnarea procesului verbal (dar cu obiectiunea ca nu am sesizat cele semnalate de agent)?
Mentionez ca am facut plangere in instanta impotriva procesului verbal.
2. Poate fi audiat acest martor-asistent ca martor in proces? Avand in vedere ca e parte implicata in "incident".
3. Daca acesta nu a fost propus ca martor prin intampinare de catre politie, din punct de vedere procedural este legal sa fie propus la prima sedinta de judecata si acceptat? Prin cerere de amanare?
Da poate fi audiat ca martor, mai ales ca a asistat la incident .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie permis suspendat eok11 eok11 Buna ziua! M-am ales cu permisul suspendat pentru neacordare prioritate in intersectie. Daca martorul politistului este celalalt sofer implicat in incident, ... (vezi toată discuția)
Drept la avocat din oficiu, accident rutier ContSters122786 ContSters122786 In cazul unui accident rutier soldat cu persoane vatamate, politia duce soferii la spital pentru verificarea alcolemiei, etc. Apoi, soferii sunt dusi la sectie ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala aurelbroscaru aurelbroscaru Am fost oprit de masina pol rutiere,in momentul cand vroiam sa garez masina in curte, cerandu-mi-se actele. Mi s-a intocmit p.v. contraventional pentru ... (vezi toată discuția)