avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate am si eu o intrebare?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

am si eu o intrebare?

expresia ce urata esti?pe un site de socializare este considerata jicnire?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
ADRIANN2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:23, 6 Februarie 2019
Da, poate fi considerata o jignire o astfel de expresie.
Da, poate fi considerată o insultă sens în care aveți la îndemână posibilitatea formulării unei acțiuni în răspundere civilă delictuală urmărind repararea prejudiciului moral astfel cauzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da pe cineva in judecată pentru că ma jignit ? Adochitei Andreea Madalina Adochitei Andreea Madalina O persoană ma jignit in cel mai urăt mod posibil , deși eu i-am vorbit foarte frumos , ea a inceput cu jignirile , as putea să o dau in judecată?( am ... (vezi toată discuția)
Buna seara Simonadahore033@yahoo.com Simonadahore033@yahoo.com Buna seara am si eu o problema cu o doamna pe care nu o cunosc si ma jigneste in cel mai jos mod si mai nou ii spune sotului meu tot felul de vb ca sunt c... ... (vezi toată discuția)
Intr-o astfel de situatuie; se poate angaja raspunderea "delictuala"??? Manole Dumitru Manole Dumitru X vecina cu Y, X este o femeie de o inalta \"provitate morala,\" Insa Y tot timpul ii aduce tot felul de insulte, ca de pilda \"ca s-a ...cu toti vecinii,\" ... (vezi toată discuția)