avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Galahotels. Com
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Galahotels. Com

Bună ziua, am făcut și plătit online o trzervare la un hotel din Paris prin galahotels. com. Din păcate am rămas și fără bani și fără cazare. Bineînțeles când am ajuns la hotelul respectiv, am mai plătit încă o data cazarea, la ei apărea ca rezervarea este anulata de către galahotels. com. Nu putem lua legătura cu galahotels deoarece emailul și nr. de telefon sunt inexistente. Din câte am citit, agenția ar avea sediul în Turcia-Istanbul. Oare cum as putea să-mi recuperez banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: aditiclea@yahoo.com , utilizator 20:03, 6 Februarie 2019
Faceti o plangere penala pt inselaciune.
Si oare unde, la cine ? Multumesc

Ana-Maria Dutescu a scris:

Faceti o plangere penala pt inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionare in judecata -booking.com Alex_xxl008 Alex_xxl008 Am pierdut o rezervare plătită pe agenția booking.com. Din cauza stării de urgență nu am putut ieși din casă din oraș din România. Nu am putut ajunge ... (vezi toată discuția)
Plângere penală înşelăciune agenţie turism MihaiPridie MihaiPridie Doresc să ştiu dacă aş putea depune o plângere penală împotriva unei agenţii de turism, care mi-a făcut o ofertă pentru un sejur, mi-a emis factură ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare hotel elena0892 elena0892 Buna seara, am rezervat o camera la un hotel din Bulgaria.Initial imi aparea un pret mai mic,dar cand am verificat imi luasera aproape dublu de pe card pentru ... (vezi toată discuția)