avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Actionare in judecata -booking.com
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Actionare in judecata -booking.com

Am pierdut o rezervare plătită pe agenția booking.com. Din cauza stării de urgență nu am putut ieși din casă din oraș din România. Nu am putut ajunge la locație, Istanbul, tot stare de urgență și în Turcia. Hotelul închis, nici la telefon nu răspunde. Booking ne tot amână de o luna că ne rambursează banii, ca apoi să nu mai răspundă și să nu mai ramburseze nimic. Cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: ludo , utilizator 18:03, 1 Mai 2020
Pe email nu pe telefon,se rezolva, scripta manent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galahotels. com aditiclea@yahoo.com aditiclea@yahoo.com Bună ziua, am făcut și plătit online o trzervare la un hotel din Paris prin galahotels. com. Din păcate am rămas și fără bani și fără cazare. ... (vezi toată discuția)
Pandemie-stare de urgență 2020 - restituire avansuri servicii Laurluca Laurluca Avansul ptr vacanta in Turcia,Iunie 2020 se pot restitui? Avansul ptr botez 2 Mai 2020 se restituie? Se anulează? Sau trebuie obligatoriu amânat? Exista ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent va rog! pasaport expirat in strainatate Baphomedd Baphomedd Sunt in Turcia şi mi-a expirat pasaportul ,vreau sa stiu daca vor fi probleme la plecarea in Romania,pentru ca am de gand sa plec cu el expirat. Macar sa stiu ... (vezi toată discuția)