avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul preaviz somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul preaviz somaj

daca tb sa bag o persoana in preavizul de 20 zile ptr somaj, tb sa tin cont de ziua de 1 decembrie ? adica sa nu o pun la socoteala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 18 Noiembrie 2009
da, fara zilele de sarbatori si zilele liberecoficiale - trebuie sa fie 20 zile lucratoare
eujad a scris:

daca tb sa bag o persoana in preavizul de 20 zile ptr somaj, tb sa tin cont de ziua de 1 decembrie ? adica sa nu o pun la socoteala?

Sunt 20 de zile lucratoare ... prin urmare, nu sunt luate in calcul zilele de sambata si duminica , sarbatorile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz bb_yasmi bb_yasmi cu cat timp inainte de a intra in preaviz ar trebui sa fi anuntat de angajator?? se poate de pe o zi pe alta? daca preavizul cuprinde si zilele de ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie / zile concediu legal SebastianHorvat SebastianHorvat Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea. Urmeaza sa-mi predau demisia, in c.i.m. este stipulat un termen de 20 de zile pentru preaviz, eu daca ... (vezi toată discuția)
La calcularea zilelor de preaviz intră și sărbătorile legale?bună ziua. aș vrea să îmi dau demisia luni și nu știu dacă ... LaurLucreția LaurLucreția Bună ziua. Aș vrea să îmi dau demisia luni și nu știu dacă la calcularea zilelor de preaviz intră și sărbătorile legale, adică 1 iunie și ... (vezi toată discuția)