avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva 5%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva 5%

Buna seara! In iunie 2018 am achizitionat un apartament nou cu cota redusa de tva 5%. Acum doresc sa achizitionez un alt apartament nou in alt oras cu rate la dezvoltator, moment finalizarii ratelor o sa fie prin anul 2020. Ce procent de tva o sa fie aplicat? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
dragos_mihai0256, utilizator

Alte discuții în legătură

Am incheiat un antecontract pt un apartament nou Ramona Blidaru Ramona Blidaru Buna ziua, Am incheiat un antecontract pt un apartament nou in 2022. Am preluat deja apartamentul dar nu am finalizat actele deoarece dezvoltatorul nu are ... (vezi toată discuția)
Antecontract semnat in 2021 tva 5% ,predare imobil in 2024 , cat este cota de tva? BucurI BucurI Antecontract semnat in 2021 pentru o locuinta cu plata avans la dezvoltator cota tva 5% , predare imobil in 2024, se aplica cota de tva de 9%? Buna ... (vezi toată discuția)
Tva apartament Tudor Stefana Tudor Stefana Buna ziua! Am cumparat in 2020 un apartament cu TVA 5% (corespundea limitelor de suma). Doresc sa achizitionez anul acesta un alt apartament, sub 450 mii lei ... (vezi toată discuția)