avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Buna ziua,va rog daca ma puteti ajuta.In decembrie am primit voucherele de vacanta ,insa de curand am descoperit ca mi-au disparut din casa.Ce pot face,se pot anula ,pot primi altele?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 7 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pot declara pierdute si vedeti la nivel de angajator care este procedura inr-o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere vacanță. am lucrat, din noiembrie anul trecut până ... monicastefan monicastefan Vouchere vacanță. Am lucrat, din noiembrie anul trecut până în octombrie în acest an, la DGASPC. Zilele trecute au fost distribuite voucherele de ... (vezi toată discuția)
Tichete vacanta Marianageorgiana Marianageorgiana Buna seara! Am avut loc de munca pana in septembrie 2018 , iar de la 1 septembrie am intrat in invatamant. La vechiul loc de munca se dau vouchere de vacanta, ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta bugetari Monica Burlacu Monica Burlacu Buna. Eu sunt educatoare (prof.pt.inv.presc) de aproape 11 ani.din 3 decembrie 2017-21 mai 2018 am fost in concediu fara plata. Nu am fost inclusa in tabelul ... (vezi toată discuția)