avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs

Buna ziua, am cumparat un produs din magazin si vreau sa il returnez. Imi pot recupera banii ? In mediul online am inteles ca este o lege ce permite returnarea in decurs de 14 zile. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:23, 8 Februarie 2019
daca ati cumparat online (vi l-a adus curierul/ posta), cereti formularul de retur de la furnizor. verificati si conditiile comerciale de pe site, pe care le-ati acceptat cand ati facut comanda. de regula plata transportului returului e suportata de client.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs cumparat online defect sod54321 sod54321 Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)
Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)
Cine plateste transportul in cazul retragerii din contract? Vladimir1_83 Vladimir1_83 Exemplu: S-a achizitionat o pereche de pantofi de la un magazin on-line. Clientul a platit curierului valoarea pantofilor + serviciile de curierat. In ... (vezi toată discuția)