avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii

Am o poveste destul de lunga,am fost căsătorită timp de 12 ani,din care am nascut 2 copii,care acum au 11 si 8 ani.Inaintea căsătoriei am mai născut un băiat de aproape 15 ani.In urma cu 3 luni am plecat de acasa si i-am lăsat copii cu tatăl.Casnicia mea a fost destul de urâtă,eu fiind bătută de fata cu copii,vecini,rude.Am ajuns sa nu mai suport viata pe care o aveam.Sotul meu ma dat pentru abandon si decădere din drepturi.Eu am angajat avocat pentru a lupta pentru copii.Nu am plecat sa ii las pe ei,am fugit de viata pe care o duceam.In instanta am cerut copii,am martori cum am fost bătută,el ca sa se răzbune nu vrea sa imi dea copii,care nici macar nu stau cu el,ci cu fosta mea soacra.Intrebarea mea este:Am sanse sa castig copii??Cei 2 mari vor fi audiați de catre judecător.Va rog,un sfat.Multumesc.Am uitat sa precizez ca de-a lungul căsniciei el a avut foarte multe procese de loviri și violente si chiar acum,are un alt proces penal de loviri și alte violente
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:52, 7 Februarie 2019
Aveti sanse ca castigati minorii daca aveti unde sa locuiti dar va fi dificil daca ati plecat fara ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor cu privire la divort mary23 mary23 sunt casatorita de 3 ani , avem impreuna un baietel de 3 anisori , sotul meu este foarte violent ,vorbeste urat cu mine de fata cu copilul ,nu am mai suportat ... (vezi toată discuția)
Abandon familial si rele tratamente aplicate minorului - urgent emenemco emenemco Buna ziua, Avem un caz la noi la fundatie, o femeie care este intr-o situatie dificila si incercam sa o sfatuim ce sa faca. Cat se poate de scurt, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! intentionez sa-i intentez proces tatalui fetitei ... herminac herminac Decadere din drepturi / Custodie exclusiva Buna ziua tuturor! Intentionez sa-i intentez proces tatalui fetitei mele si as dori sa aflu de la dvs. care ar ... (vezi toată discuția)