avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant Contabil (Ce este?)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant Contabil (Ce este?)

Colaborez cu o asociatie de contabilitate cu care am semnat un contract pe 6 luni cu plata in avans. Recent am primit o factura pentru "Bilant Contabil 2018". Comunicarea cu ei este deplorabila. Am trimis 2 email-uri in care am intrebat ce reprezinta, la unul nu mi s-a raspuns iar la celalalt mi s-a dat un raspuns care nu clarifica absolut nimic.

Imi puteti spune ce reprezinta aceasta factura? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Florin_j92 , utilizator 12:47, 8 Februarie 2019
Probabil acea asociatie de contabilitate care colaboreaza cu dumneavoastra are angajamentul sa intocmeasca bilantul contabil anului 2018 pentru firma dumneavoastra/ la care lucrati, iar acea factura reprezinta serviciul respectiv de intocmire a bilantului.
Iar aceasta factura trebuie achitata catre asociatie sau catre stat? Singura mea temere este sa nu platesc ceva in plus ce nu ar trebui sa platesc
Factura trebuie achitata emitentuluii ei, trebuie sa fie trecut pe factura numele firmei care a emis factura (de obicei in partea stanga sus) precum si contul unde se va efectua plata daca plata se face prin virament bancar.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
Florin_j92, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate asociatie si raportări contabile Costy bacau Costy bacau Buna dimineața Am o întrebare va rog frumos daca se poate să ne lămuriți. Asociația Ortodoxa Sfinții Împărați Constantin și Elena Bacău Avem ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contract Verisss Verisss Sunt directorul unei agentii de publicitate si am un furnizor care mi-a trimis un act aditional la contractul semnat in ianuarie prin care imi impune niste ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru nedepunere bilant anual asociatie adi46 adi46 ASOCIATIE NON PROFIT NU A DEPUS SITUATIA FINANCIARA ANUALA CINE ESTE AMENDAT nu mai am nici un cont bancar a ramas un asociat valid (vezi toată discuția)