avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Debitor ce nu achita factura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Debitor ce nu achita factura

Buna ziua.
Pe scurt: avem o problema cu o pers fizica ce nu achita o factura scadenta la 30.11.2018 pe motiv ca mobilierul nu este montat corespunzator si nu doreste sa il achite integral (ba sa rezolvam reclamatiile, ba sa stornam factura si sa achite doar ce pot accepta, etc). Dupa adresa primita de la client cu termen de raspuns 10.02.2019 ni se precizeaza ca vor apela la instantele de judecata.
Exista vreo sansa de a castiga aceasta clienta in instanta, in conditiile in care factura pentru mobilierul montat pana la 30.11.2018 nu este achitata pana in momentul de fata? Tot mobilierul valoreaza aprox. 40 000 lei iar factura neachitata este de 20 000 lei.

Multumesc anticipat pentru raspuns!
O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Laura U , utilizator 15:41, 8 Februarie 2019
Atunci urmati pasii aratati de domnul avocat.
Multumesc frumos. Asa vom face.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu contract prestare servicii - bucatarie la comanda alex_stan alex_stan Buna ziua, Am intalnit situatia de mai jos: - am contractat o firma pt a realiza mobila de bucatarie la comanda, am dat cote estimative, s-a realizat ... (vezi toată discuția)
Srl-ul meu a fost dat in judecata ... lbg4 lbg4 Buna ziua, Am o situatie in care srl-ul meu a fost dat in judecata in urma unei livrari de mobilier pe comanda necorespunzator. Pe scurt: dupa ce faceam ... (vezi toată discuția)
Cumparator nemultumit de culoare produsului,vanzator obligat sa-l schimbe? Florentinachivulet Florentinachivulet Buna ziua, Mai exact, am avut un client care a dorit 2 usi de interior pe comanda pe dimnesiunile dumnealui, zis si facut , i-am trimis factura proforma, ... (vezi toată discuția)