avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CITARE POLITIE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CITARE POLITIE

DACA SE FAC CERCETARI INTRUN DOSAR POLITIA CAND CHEAMA LA AUDIERI TREBUIE SA DEA CITATIE SAU NU ?SI DACA TE PREZINTI LA AUDIERI FARA CITATIE E NORMAL SAU NU NUMAI PE BAZA CA ASA TIA ZIS POLITISTUL?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 02:00, 9 Februarie 2019
Buna seara,
Citarea se poate face prin hartie scrisa, prin nota telefonica sau direct prin intermediul unui politist care este considerat agent procedural si care intocmeste un PV ca te-a anuntat.
Mergeti la politie insotit de avocat daca aveti calitatea de suspect sau solicitati avocat din oficiu.
MULTUMESC DA POLITISTUL POATE SA ANUNTE SUSPECTUL PRINCIPAL PRIN INTERMEDIUL CE LUI CARE A DEPUS PLANGEREA SA VINA LA AUDIERI?
Poate, dar nu e legal citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat la politie ROBERT VARGA ROBERT VARGA Astazi am fost sunat de un anume inspector de.la politie pentru a da o declaratie pe baza traficului de droguri, la ce anume poate degenera aceasta declaratie ... (vezi toată discuția)
Acuzatie manacristina manacristina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, daca, in cazul in care, in urma unor acuzatii mincinoase a unui chirias vecin la politie, eu am depus la procuratura o ... (vezi toată discuția)
Imoral sau ilegal barandaniel barandaniel faci o plangere la politie in care arati ca invinuitul, cu nume si domiciliu aratat precis, ti-a provocat mai multe daune. politistul \"de caz\" face ... (vezi toată discuția)