avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare

Buna ziua sunt divorțata de fostul soț de 2 ani.in urma divorțului copii au rămas cu domiciliul la tata si custodia comună.in prezent copii stau la tata dar cu drepturi si obligatii egale.am aflat că vrea să plece în Anglia la muncă lasandumi copii cu mama lui.intrebarea mea este....are dreptul să plece fara că eu sa fiu de acord ca,copii nostri sa ramana in drija mamei lui?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 16:41, 10 Februarie 2019
Da. Are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul unde rămâne dacă a întrat a 3 persoana? Constantinduta Constantinduta Bună ziua, este vorba despre o femeie căsătorită cu o fata de 14 ani care dorește sa divorțeze,motivul a găsit pe altcineva, întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cruceruvalentin cruceruvalentin Ma numesc Valentin.. povestea mea..in luna martie sotia (fosta am div) custodie comuna la cei 2 copii dar am locuit impreuna,revin in martie sotia a plecat in ... (vezi toată discuția)
Refuzul minorului de a se intoarce la domiciliu dupa terminarea programului de vizita Diana_Munteanu Diana_Munteanu Buna seara! Am si eu cateva intrebari: Ce sa fac daca copilul meu ,dupa ce s-a dus in vacanta la tatal lui in Anglia nu vrea sa se mai intoarca la mine la ... (vezi toată discuția)