avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara

Soțul meu mai are 4 frați și parinti au murit vrea si sa faca succesiunea dar ei toti 4 leau gresit numele la nastere cu o literă si nu vor sa mai schimbe numele ca au famili si nu pot sal schimbe ce este de facut an privinta asta duar eu am numele corect din toti frati mei cum putem să facem succesiunea vă multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
Carmenvasilica, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:04, 10 Februarie 2019
Nu te am înțeles. Cum sa ai scris numele greșit... Adică în certificatul de naștere e scris greșit și în buletin corect?


Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
Cu ocazia dezbaterii succesiunii, celor 2 martori (a caror prezenta este obligatorie la notar) li se va lua o declarație de notorietate, ca persoana respectiva e aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat de nastere (litera gresita) Adri.Ana Adri.Ana Buna ziua! As avea nevoie de cateva lamuriri. Se considera urmatoarea situatie: Tatal meu a fost casatorit de 2 ori, eu fiind copilul (singurul) din ... (vezi toată discuția)
Nume familie diferit dirmon dirmon Bună ziua! Numele părinților în certificate naștere și buletine este cu î din a. Numele fiului și al părinților din certificatul de naștere al ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Gigi B Gigi B Bună ziua! Am 58 de ani. La emiterea certificatului de naștere a fost adăugată o litera la nume. De asemenea și numele tatălui, care trăiește, și al ... (vezi toată discuția)