avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pictura virtuala - drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pictura virtuala - drepturi de autor

Buna ziua !

Am creat peste 60 de picturi digitale si am deja cerere pentru ele.

Variantele de vinzare dorite sint:

1. O copie dupa originial in format imprimat, la dimensiunile dorite de cumparator.
2. Cedarea lucrarii in format digital, cu conditia ca orice reproducere a acesteia sa poarte semnatura mea. Adica sa fie utilizata ca orice pictura fizica, autorul fiind recunoscut.

In prima varianta as avea ca rezolvare colaborarea cu o firma specializata pentru imprimarea lucrarii . Insa in cazul al doilea nu stiu cum as putea fi protejata de lege in ceea ce priveste drepturile de autor.

Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Timea
Cel mai recent răspuns: alinabratu2000 , utilizator 10:47, 29 Aprilie 2006
Pt protejarea drepturilor de autor te adresezi la OSIM (bucuresti), sau contractezi o firma specializata care sa-ti faca actele (dr. de autor, inregistrare sigle, brand-uri, etc/).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune drept de autor administrator musetel musetel Buna ziua, Va solicit opinia in legatura cu urmatoarea situatie: Administratorul unei societati comerciale a creat site-ul, precum si sigla si sloganul ... (vezi toată discuția)
Desenele ºi modelele industriale LuizaClaudia LuizaClaudia Avem urmatoarea situatie: O persoana fizica, ce nu are licenta de designer de la o facultate de profil si nu are studiile in curs de desfasurare, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Protectia proprietatii intelectuale, drepturi de autor proiect Kapy Kapy Buna ziua, M-am apucat de un proiect si vreau sa-l pun in practica sau sa-l vand mai departe celor interesati insa as vrea ca sa-l protejez cumva, adica sa am ... (vezi toată discuția)