avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... prescriere accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

prescriere accident auto

Buna ziua,
in urma cu 7 ani si 2 luni am avut un accident cu victime.Au fost doua victime ,o persoana care a traversat prin loc nepermis si in stare avansata de ebrietate si alta persoana pe care nu a vazut-o nici un martor( find noapte ,dar nici eu sau insotitorul nu am observat-o in timpul accidentului) dar dupa toate masuratoriile la finalul cerecetari la fata locului a fost gasita in niste maracini.Fapta dupa lege s-ar prescrie in maxim 10 luni ,adica dupa 8 ani . Se mai pot cere daune materiale de la asigurator ?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 18:28, 11 Februarie 2019
La vatamare termenul de prescriptie este de 3 ani. La deces este discutabil. Cine sa ceara despagubiri? A doua victima a decedat?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
Laszlo Bicsak, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - vatamare corporala exxelar exxelar Buna ziua, Ieri noapte in jurul orelor 23:00 am accidentat de persoane un barbat de 30 de ani si fiica acestuia de 5 ani. Accidentul a a avut loc in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sau civila ? lemonik lemonik Am citit ca termenul de depunere a plangerii penale este de 2 luni de la data producerii accidentului / de cand se stie cine este faptasul. Prietenul meu a ... (vezi toată discuția)