avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONTROL FINANCIAR PREVENTIV
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONTROL FINANCIAR PREVENTIV

in urma cu ceva timp am acceptat sa pun viza cfp.atunci era un spor de 20%.intre timp sporul a devenit 1% si am ramas cu lucru suplimentar neplatit.
va rog sa imi spuneti cum pot sa renunt la acesta deoarece inseamna multa raspundere si bani nimic.
conducerea unitatii unde lucrez imi spuna ca nu vrea sa il ia nimeni.....normal fara bani in plus la salar.
si totusi mi s a cerut acordul cand mi s a dat si am acceptat in anumite conditii iar acum conditiile s au schimbat
va rog sa imi spuneti cum sa procedez
multumesc
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 01:05, 9 Decembrie 2009
Nu cautati actul normativ, ca nu exista, in schimb nu exista prevedere bugetara, adica ca pur si simplu s-a taiat, ca si alte sporuri (audit, doctorat, conditii vatamatoare, salar de merit, etc). Se poate recupera in instanta de contencios-administrativ.
cum adica nu exista prevedere bugetara? ;)
Care este procedura in contencios?ce trebuie facut?
acest spor este obligatoriu de trecut in cartea de munca?pt ca mie nu mi s-a trecut iar ca inclocuitor am beneficiat de el doar in acele zile in care absenta titularului era dovedita cu concedii (odihna etc) sau deplasari dovedite cu OD.in rest...zero.
ce trebuie facut pentru a beneficia de aceste sume?
Actiune la tribunal, sectia de contencios administrativ. Colegii mei au castigat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cfp nicoleta_2009 nicoleta_2009 Buna ziua? Este legal ca intr-o primarie secretarul( cu studii juridice) sa detina si viza CFP si sa primeasca spor de 25%? VA ROG BAZA LEGALA (vezi toată discuția)
Acordarea cfp clcristian clcristian In momentul actual, pentru un angajat nou (care are in atributii si Controlul Financiar Preventiv,) conform art.6 alin.4, art.10 alin.5, art. 20 alin.4 din ... (vezi toată discuția)
Spor pentru control financiar preventiv IGE IGE Ce ne facem cu Legea nr. 260/2009, art. 27, alin. 5 care abrogă art. XII din OUG nr. 35/2009 de modificare a OG nr. 119/1999 ulterior republicată? (vezi toată discuția)