in urma cu ceva timp am acceptat sa pun viza cfp.atunci era un spor de 20%.intre timp sporul a devenit 1% si am ramas cu lucru suplimentar neplatit.
va rog sa imi spuneti cum pot sa renunt la acesta deoarece inseamna multa raspundere si bani nimic.
conducerea unitatii unde lucrez imi spuna ca nu vrea sa il ia nimeni.....normal fara bani in plus la salar.
si totusi mi s a cerut acordul cand mi s a dat si am acceptat in anumite conditii iar acum conditiile s au schimbat
va rog sa imi spuneti cum sa procedez
multumesc
Nu cautati actul normativ, ca nu exista, in schimb nu exista prevedere bugetara, adica ca pur si simplu s-a taiat, ca si alte sporuri (audit, doctorat, conditii vatamatoare, salar de merit, etc). Se poate recupera in instanta de contencios-administrativ.
Care este procedura in contencios?ce trebuie facut?
acest spor este obligatoriu de trecut in cartea de munca?pt ca mie nu mi s-a trecut iar ca inclocuitor am beneficiat de el doar in acele zile in care absenta titularului era dovedita cu concedii (odihna etc) sau deplasari dovedite cu OD.in rest...zero.
ce trebuie facut pentru a beneficia de aceste sume?
Viza cfp
nicoleta_2009
Buna ziua? Este legal ca intr-o primarie secretarul( cu studii juridice) sa detina si viza CFP si sa primeasca spor de 25%? VA ROG BAZA LEGALA (vezi toată discuția)
Acordarea cfp
clcristian
In momentul actual, pentru un angajat nou (care are in atributii si Controlul Financiar Preventiv,) conform art.6 alin.4, art.10 alin.5, art. 20 alin.4 din ... (vezi toată discuția)