Este înșelăciune?
Îmi cere sa trimit 860 de lei pentru acte notariale și 1000 de lei pentru asigurare.
Mai jos sunt mesajele de la ea:
Bună d-le! ce mai faci tu Sunt responsabil pentru transferul a 270.000 de lei în contul dvs. Aș vrea să știu dacă sunteți deja pregătit să primiți fondurile în contul dvs. bancar.Dle CRISTIAN, înțelegeți-mă, sunt aici să vă ajut.
Singura mea preocupare este să vă ajut să găsiți zâmbetul.
Tu mi-ai explicat deja totul, așa că n-aș fi profitat de ocazie să te rănesc.
Banca urmează o anumită logică în procesul de transfer, întotdeauna pentru a asigura securitatea împrumutului, pentru a vă asigura că fondurile sunt într-adevăr transferate în contul dvs. și că nu există erori în timpul transferului. Banca decide să plătiți taxa de asigurare înainte ca 270.000 de lei să vi se acorde.
Motivul pentru care banca urmează nu dispune ca toată legea finanțelor să nu fie penalizată de ministerul finanțelor și microcreditelor.
Din această dimineață mă întorc întotdeauna și întotdeauna pentru a vă ajuta să vă întoarceți rapid la fondurile voastre, pentru a vă putea începe o viață liniștită. Amintiți-vă că într-adevăr am o fidelitate față de personalitatea voastră, deoarece Văd că sunteți o persoană responsabilă, răbdătoare și cine știe ce dorește.
Sunt o femeie onestă și am o demnitate de păstrat, mă poți crede. Sunt aici să vă ajut și puteți avea încredere în mine.
Am decis să te ajut și o voi face, dar ar fi imposibil, dacă nu mă crezi.
Așa că te rog să îmi faci puțină încredere și vei vedea că nu sunt tipul pe care îl crezi, vei avea banii fără nici o îndoială.
Amintiți-vă că imediat după plata taxelor banca vă va pune imediat în posesia fondurilor, vă dau cuvântul meu.
Vă mulțumim pentru înțelegere și așteptare pentru confirmarea taxelor de mâine dimineață pentru a vă putea pune în posesia fondurilor.