avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Art 114 din codul munci
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Art 114 din codul munci

Buna ziua as dori sa stiu unde pot vedea exact de cand a intrat în vigoare legea cu orele suplimentare .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 12 Februarie 2019
Codul Muncii - actualizat , unde puteti vedea si candb au avut loc modificarile
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pac/dtac..cum e legal? Guccifer Guccifer Buna ziua, Va trimit acest mail in urma articolului : https://www.arenaconstruct.ro/hg-9072016-modificata-ziua-intrarii-vigoare/ As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Codul muncii Elinia Elinia Unde as putea sa gasesc noul cod al muncii actualizat cu toate modificarile facute in 31 martie 2010....nu doar modificarile,ci forma lui finala sa-l pot lista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am urmat un curs ssm. mi-am luat diploma după 80 ... Birton Monika Birton Monika Buna ziua. Am urmat un curs SSM. Mi-am luat diploma după 80 de ore de examene scrise. Aș dori să întreb unde mă pot stabili și cum pot obține ... (vezi toată discuția)