avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DOBANDA SI EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

DOBANDA SI EXECUTARE SILITA

Buna ziua. Am si eu 2 proprii pe salariu de la un executor judecatoresc, am fcaut un imprmut la Bancpost in 2008 si mi s a oferit si un card de cumparaturi, suma este total imprumutata este de 11000 lei, pana acum am platit la executor prin prorire peste 25000 lei, din ce hartii am primite de la exececutor reiese ca mi se adauga dobanda in fiecare zi. este legal sa mi se aduge dobanda si penalitati la executare?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:05, 12 Februarie 2019
Posibil sa fi intervenit prescriptia. Incercati sa apelati la ajutor, poate reusiti sa contestati si sa scapati de suma. Cand ati primit documentele de executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita de la executor judecatoresc ! simona_elena simona_elena In 2007 am contractat un card de credit in valoare de 30 de milioane(vechi) de la BancPost. Datorita pierderii locului de munca nu am mai putut plati rata si ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alundra Alundra Va scriu, in speranta ça voi primi un raspuns destul de rapid. In 2006 am facut un card de credit la Bancpost, valoarea acestuia fiind de 4000 Ron. Acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru un credit de nevoi personale AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna ziua. Tatal meu a contractat in anul 2008 un credit de nevoi personale in valoare de 25000 lei. A reusit sa plateasca acest credit luna de luna timp ... (vezi toată discuția)