avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii

Bună ziua.am doi copii din alta relație o fetița de 3 ani și un băiețel de 5 ani.eu am decis sa ma despart de fostul deoarece nu ne mai înțelegeam.inainte de a pleca am fost cu el la primărie am completat un folmular precum ca ii las în grija lui cât sunt plecata din tara la munca ca să câștig un ban pentru mine și copii mei.eu după ce rezolv cu toate actele aici în străinătate vreau sa îmi iau copii la mine sau măcar fetița dar el acum nu mai vrea sa mii dea și tot spera ca o sa fim împreună sau dacă nu cică sa fiu în România ca peste granița cică nu ii vrea...baiatul îl iubește foarte mult fetița la început nici nu a vrut-o zicea ca nu e fata lui și nu o iubește,ca dacă o fii sa ne despărțim băiatul rămâne la el și fata sa o iau eu asa spunea, acum nu vrea sa mii de-a pe nici unul.cand copii au liber la grădiniță și cămin ii lasă singuri în casa încuiați și pleacă unde are treaba el,îmi este frica Doamne ferește cum sunt mici sa nu facă vreo prostie și sa pățească ceva...eu cu fostul nu am fost căsătoriți ce ne leagă sunt doar acești 2 copii,el la băiat nu va renunța nici în ruptul capului și fata acum nu vrea sa mi-o dea ca să îmi facă mie rău..ce as putea face ca să îmi pot lua măcar fetița înapoi sa fie cu mine sau să am tutela doar eu asupra ei?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:08, 13 Februarie 2019
Luați legătura cu un avocat pentru a vă formula o acțiune având ca obiect stabilirea domiciliului minorilor la dvs, exercitarea autorității părintești de ambii părinți, pensie de întreținere, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copii diaion diaion am doi copii,M-am mutat la parintii mei (inainte locuiam la socrii in alt judet) deoarece baiatul are probleme cu sanatatea -anxietate -si nu mergea la scoala ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara greu de platit filimon ionela filimon ionela Fostul sot doreste a ma da in judecata pentru neplata pensiei alimentara.anul trecut in octombrie 2014 am divortat si am decis ca baiatul in varsta de 5anisori ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. o situație mai delicată. am început toate formalitățile ... Michel67 Michel67 Bună ziua. O situație mai delicată. Am început toate formalitățile legale pentru exercitarea autorității părintești și stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)