avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire in cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire in cic

Buna seara.

Daca mi-am reluat activitatea in luna martie si as dori sa revin in cic de la 1 decembrie (copilul implineste 2 ani in mai 2010) care ar fi pasii de urmat, cum ma sfatuiti sa procedez?
Pentru indemnizatie (85% din salariu) ce venituri s-ar lua in calcul.. pe ultimele 12 luni? sau pe 12 luni inainte de nasterea copilului?

Va multumesc anticipat pentru suport.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:17, 19 Noiembrie 2009
Trebuie urmata aceeasi procedura ca si la prima intrare in cic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei pt cresterea copilului pana la 2 ani - exceptie Diana Nita Diana Nita Buna ziua, Desi este un subiect uzat moral pana la aceasta data, totusi inca nu am putut afla un raspuns corect la nedumerirea mea. Sunt in concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului Alina_Mariana Alina_Mariana Buna ziua, Am o prietena care are urmatoarea nelamurire : este angajata cu c.m. pe durata nedeterminata din mai 2009, este insarcinata si urmeaza sa nasca in ... (vezi toată discuția)
Cic Kitte Kitte Buna ziua. Fiul meu s-a nascut pe 10 august 2007 si am fost in CIC intre 22 oct. 2007 si 1 apr. 2008. Am dreptul sa cer revenirea in CIC pana cand fiul meu ... (vezi toată discuția)