avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce nu ajutați românii?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce nu ajutați românii?

Buna ziua am mai scris pe site asta nimeni nu rasp concret totusi nu se gaseste cineva sa ma asculte ?
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:52, 14 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-ați pus nicio întrebare concretă!
Formulați întrebarea sau luați legătura cu un consultant pentru a-i contracta serviciile.
Bună ziua,

Unii nu sunt specializati in problema dvs.,unii nu au înțeles problema iar alții nu sunt activi sau nu au timp. E un servicii gratuit iar asta înseamnă niște dezavantaje pentru dvs., nu puteti avea decât rabdare.
Avocat Sebastian Murariu, Avocat
Dar n-ați scris nici o întrebare pe acest forum. Ca să primiți un posibil răspuns trebuie să scrieți o anume întrebare.....
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimati justitiabili mai existati?? cred ca nu!!!! BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN am pus o intrebare in acest forum dar nu am primit decat un raspunsX-( cati avocati au acces pe acest site????:(, si ci ca vrem sa patineze si la noi ceva, ce ... (vezi toată discuția)
Telefoane cu amenintari si injuraturi Albert Kurtyan Albert Kurtyan In ultima vreme, de cand postez pe avocatnet.ro fel si fel de raspunsuri si informatii juridice, am inceput sa primesc telefoane de amenintari si injuraturi de ... (vezi toată discuția)
Nu pricep şi pace ContSters256593 ContSters256593 Înţeleg că aţi revenit la normal, ca majoritatea de pe planetă, adică important este banul. În primul rând observ că avocaţii folosesc datele ... (vezi toată discuția)