avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs alimentar alterat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs alimentar alterat

Cumpărat de la Kaufland, cozonac de la Cake Mania. Pe ambalaj termenul era ok, mai avea 7 zile până la expirare, înăuntru cozonacul era mucegăit vizibil. Ce despăgubiri pot solicita, în afara de contravaloarea produsului?
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 11:30, 15 Februarie 2019
Ca sa solicitati despagubiri, trebuie sa dovediti prejuridiul. Dvs. puteti cuantifica projudiciul suferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse livrate cu defecte shimp shimp Buna, Am comandat 5 produse de la un magazin online ( produse electrocasnice). Dupa livrare ( in aceeazi zi ) unul din produse ( plita pe gaz ) prezenta o ... (vezi toată discuția)
Daune morale vatamare corporala marijuanamija marijuanamija buna seara! am o intrebare... am fost lovit de un individ... am certificat medico legal pt 7 - 8 zile de ingrijiri medicale ( un cap in gura, o palma si un ... (vezi toată discuția)
Inlocuire produs in garantie RedisL RedisL Am cumparat o placa video care s-a defectat in perioada garantiei ,am trimis placa la magazinul online de unde am cumparat-o iar in perioada de 15 zile am ... (vezi toată discuția)