avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata esalonata
Discuție deschisă în Executare silită

Plata esalonata

Pot plăti esalonat o executare silita în valoare de 1400 ron?
Cel mai recent răspuns: SandraMaria03 , utilizator 19:47, 15 Februarie 2019
Sigur ca da. Discutați cu executorul. În orice caz, poprirea nu poate fi pentru întreaga sumă într-o singură transa ci se recuperează tot eșalonat în rate.

Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
Pot plăti în rate și daca sunt angajată pe o perioada determinata? În martie îmi expira contractul. Mai am și copil mic în intretinere. .. CE procent se poare percepe pt plată?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru pensie de intretinere virginia77 virginia77 buna ziua. va rog frumos sa-mi spuneti cat ma costa onorariul unui executor pentru abandon familial. persoana care trebuie executata silit lucreaza ca si ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit likotan likotan In 2008 am contractat un credit de nevoi personale,pana la inceputul anului 2014 am platit ratele constiincios.La inceputul anului 2014 firma la care lucrez a ... (vezi toată discuția)
Executare silita; onorariu executor giita giita Tatal meu are o somatie de executare silita in valoare de 13250 lei + 650 cheltuieli de judecata .Executorul percepe un comision de 10% dupa cate am citit eu ... (vezi toată discuția)