avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redobandire permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redobandire permis de conducere

Buna ziua,
Am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu suspendare sub supraveghere in data de 14 Martie 2018 (data condamnarii definitive) pentru conducere cu permisul suspendat.

Incepand cu ce data a anului 2019 pot demara procedurile pentru redobandirea permisului de conducere care mi-a fost anulat ca urmare a condamnarii si care este procedura pe care trebuie sa o urmez?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2019
BlueFeather, utilizator
Cel mai recent răspuns: BlueFeather , utilizator 16:05, 19 Februarie 2019
In prima cu alcool 0.81 3600 Ron amenda penala, iar in a doua 1 an si 4 luni cu suspendare si 2 ani supraveghere la serv de probatiune.

Amenda n-am platit-o, a ramas definitiva in februarie 2018. Iar suspendarea face 1 an pe 3 aprilie.

Ce trebuie atasat la dosarul pentru redobandirea permisului, din 3 aprilie cand se implineste 1 an de la condamnarea cu suspendare?

adx a scris:

Cu ultima hotarare de condamanre, dar ar fi bine sa o ai la tine si pe prima cu amenda :D.
Dar sigur nu ai si o pedeasa complemantara ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis cses cses Buna ziua. Din pacate am ajuns sa fac parte dintr-o categorie deloc selecta a celor condamnati datorita consumului de alcool la volan. In 14 mar 2016 va ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului- redobandire permis StefV StefV Buna. Anul trecut s-a facut decizia definitiva, in luna ianuarie, a anularii permisului si mi-a fost dat pedeapsa cu suspendare in urma unei alcoolemii mari, ... (vezi toată discuția)
Se poate face redobandirea permisului? Flavius Ciprian Flavius Ciprian Buna ziua. In cazul in care , dupa 2 dosare penale in care condamnarile au fost o amenda penala achitata de 9 luni si a-2a condamnare la 1 an si 4 luni cu ... (vezi toată discuția)