avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarul mai poate lucra?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarul mai poate lucra?

Va rog sa-mi spuneti, in cazul ca ma pensionez de varsta, cu vechimea aferenta, pot fi angajata cu contract individual de munca? Cu multumiri, Ruxandra C.
Cel mai recent răspuns: Constantinescu Ruxandra , utilizator 13:04, 18 Februarie 2019
desigur
Un pensionar pentru limita de varsta poate incheia orice fel de contract individual de munca, cu timp partial sau norma intreaga, pe durata determinată sau nedeterminata.
Va multumesc! Va doresc toate cele bune! Ruxandra C.
Va multumesc frumos, toate bune va doresc! Ruxandra C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar cu contract de munca perioada nedeterminata sau determinata? chrboc chrboc Buna ziua si multumesc in avans pentru raspuns. Situatia este urmatoarea: am o angajata care s-a pensionat 1999 pentru limita de varsta. Patru ani a lucrat la ... (vezi toată discuția)
Cum pot prelungi activitatea in firma de la care am iesit la pensie? giginona giginona Buna ziua, am implinit limita de pensie de 65 ani,mi-am incetet contractul de munca si am depus dosarul. Sint solicitat sa imi continui activitatea in ... (vezi toată discuția)
Cim determinat panzarumitica panzarumitica potrivit codului muncii, una din situatiile in care se incheie contract individual de munca pe perioada determinata este si cazul pensionarilor. Este vorba de ... (vezi toată discuția)