Tot la fel cum cei condamnati de prima instanta scapa cu achitare in instanta de apel.
Hotararea primei instante nu este batuta in cuie si daca plecati pe ideea ca ati scapat eu cred ca faceti o greseala extrem de mare.
Nu am crezut ca am scapat dar tinand cont ca am fost concubini până în ziua când a depus denunțul adică dimineața am plecat amândoi la muncă seara ne-am certat si ea la poliție a zis ca i am luat si telefonul si am plecat adică a zis ca am intrat cu forta la ea in casa dar noi acolo stăteam cu chirie si nu aveam cum sa intru cu forța
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Tot la fel cum cei condamnati de prima instanta scapa cu achitare in instanta de apel.
Hotararea primei instante nu este batuta in cuie si daca plecati pe ideea ca ati scapat eu cred ca faceti o greseala extrem de mare.
In apelul parchetului puteti fi condamnat pt talharie, daca acesta a vizat si schimbarea de incadrare juridica.
Daca va mai intelegeati cu ea, putea sa isi retraga plangerea in apel, daca a ramas doar infractiunea de loviri si alte violente si inceta procesul penal cu totul. Cu conditia sa nu se fi admis apelul parchetului.
Nu suntem cititori in stele, depinde de instanta, dar cel mai probabil ramane asa daca e motivata bine hotararea de la fond.