avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Până in ce an angajarea s-a facut cu carte de munca? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Până in ce an angajarea s-a facut cu carte de munca? Cum pot confirma vechimea in lipsa cartii de munca?

V-as ruga sa-mi spuneti pina in ce an angajarea s-a facut pe baza de carte de munca? L aCasa de pensii spun ca nu au date dinainte de 2001. Cum pot dovedi vechimea in munca pentru pensie in lipsa cartii de munca? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 18 Februarie 2019
Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca sau in lipsa acestuia cu adeverintele de vechime.

Dupa aceasta data, vechimea in munca se probeaza cu adeverintele de vechime eliberate de catre angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum verific daca inscrisurile din cartea mea de munca au fost transmise la revisal? Alo2016 Alo2016 Am lucrat cu carte de munca pina in 1996.. La plecarea de la ultimul angajator am primit cartea de munca. Unde si cum pot verifica daca Cartea de munca a fost ... (vezi toată discuția)
Dovedire vechime la pensie magdalena1957 magdalena1957 Fisele fiscale din anii 2000,2001,2002 pot constitui vechime la pensie daca depun dosarul acum la limita de varsta? (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru pensie dali_c dali_c Buna ziua, Se intocmesc adeverinte pentru perioada dinainte de 01 ian 2011 daca nu are alte sporuri si are carte de munca ? Daca da, acestea cuprind toate ... (vezi toată discuția)