avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum verific daca inscrisurile din Cartea mea de munca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum verific daca inscrisurile din Cartea mea de munca au fost transmise la Revisal?

Am lucrat cu carte de munca pina in 1996.. La plecarea de la ultimul angajator am primit cartea de munca. Unde si cum pot verifica daca Cartea de munca a fost inregistrata la Revisal si ceea ce e inscris in ea va fi luat in calculul vechimii in munca si stabilirea pensiei ?
Cel mai recent răspuns: Alo2016 , utilizator 09:52, 12 Februarie 2020
In perioada respectiva nici nu exista acest program ...

Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca. Ulterior acestei date, vechimea in munca se probeaza cu adeverintele de vechime eliberate de actre angajatori.
Raspuns egal cu ZERO.
Recent in presa Ministrul Muncii a afirmat ca peste 20% din cartile de munca (evident - dinainte de 2010) NU au fost introduse in Revisal si deci vechimea in munca va fi dificil din stabilit in cazul lor. Eu asta si intreb - cum si unde pot verifica daca cartea mea de munca a fost inregistratata la Revisal?
Poate cineva care cunoaste situatia sa ma ajute?
Comentarii inutile ca acela de mai sus nu-mi trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Până in ce an angajarea s-a facut cu carte de munca? cum pot confirma vechimea in lipsa cartii de munca? Alo2016 Alo2016 V-as ruga sa-mi spuneti pina in ce an angajarea s-a facut pe baza de carte de munca? L aCasa de pensii spun ca nu au date dinainte de 2001. Cum pot dovedi ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime rak0770 rak0770 Raportul per salariat semnat si stampilat de angajator, din Revisal, tine loc de adeverinta de vechime? (vezi toată discuția)
Intrebare - continuarea activitatii dupa primirea deciziei de pensionare anticipata MOTA AURELIA MOTA AURELIA daca am decizie de pensionare anticipata di iunie 2010,dar nu am pus-o in aplicare si mi-am continuat activitatea, se mai completeaza in cartea de munca anii ... (vezi toată discuția)