de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat
eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca casatoria pentru a putea face cununia dar nu pot ca judecatori nu imi da divortul.fostul sot e inchis pentru crima in italia pentru 18 ani
sunt disperata nu mai stiu ce sa fac mi s-a luat de atatea amanari credeti ca la urmatoare infatisare mi se va da decizia finala sau o sa mai dureze, am pus la dosar toate actele reportaje din ziar cum el e inchis acolo
mai jos am pus ce mi s-a spus la fiecare infatisare, am si avocat.... dar degeaba de ce dureaza atata.....
03/02/2009 în baza art.242/1 precum şi disp.art.614Cod procedură civilă urmează să dispună suspendarea cauzei. Suspendat
09/06/2009 Încuviinţează proba testimonială cu 2 martorii solicitată de reclamantă şi acordă termen la data de 22.09.2009 Amânat
16/12/2008 în vederea recitării pârâtului prin scrisoare recomandată. Amânat
17/03/2009 în vederea recitării pârâtului la noua adresă din Italia. Amânat
18/11/2008 în vederea citării pârâtului la Penitenciarul "Regina coelli" Amânat
22/09/2009 Amână judecarea cauzei la data de 24.11.2009 , pentru când se va recita pârâtul şi pentru când reclamanta va prezenta martorii încuviinţaţi Amânat
24/11/2009
si inca o problema peste 2 zile am inca o infatisare cu martori tinand cont ca recipita s-a intors din italia fiind semnata este posibil ca aceasta sa fie si ultima infatisare?
va rog din suflet raspundeti-mi pentru ca stau ca pe ghimpi :((((#-o#-o:sorry::(X-(:stunned: