avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pensie alimentara
Discuție deschisă în Executare silită

Pensie alimentara

Buna ziua, va rog imi puteti raspunde In ce conditii il pot executa pe Tatal copiilor, daca aceasta imi plateste pensia alimentara, dar nu mi a platit o pe toata din urma? Imi plateste o pensie si inca ceva din restanta. Il pot executa? Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
Mimita5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:38, 18 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Discutati cu un executor judecatoresc.
Este posibil sa nu se poata daca tatal plateste peste ce este obligat o anumita suma dovedind ca are bunavointa.
Suma maxima ce i se poate popri este 1/3 din venituri daca nu mai are si alte datorii.
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Ce anume vreți să-i executați silit`? Oricum nu-i poate pune poprire mai mare de 33% din venitul net. Dacă el este de buna credință și plătește mai mult de o pensie lunara, nu văd ce i-ați putea reține în plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara restanta S.Cristina S.Cristina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: In aprilie 2008 am inaintat cererea de divort, avand si doi copii minori. In Iunie 2009 s-a ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Procent poprire venituri Stoica Nicoleta Stoica Nicoleta Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Problema este ca tatal copiilor mei este pensionar si are de platit pensie de intretinere curenta ... (vezi toată discuția)