avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oprire bonuri de masa din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oprire bonuri de masa din salariu

Buna ziua,este legal sa mi se oprească din salariul net bani și sa mi se dea bonuri de masa in valoare de 9 lei?eu pe contractul individual de munca am nu bonuri...va mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: adina.rostotchi , utilizator 17:07, 18 Februarie 2019
nu este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu din cauza unei sume pierdute din încasări. este corect să nu mi se mai dea nici tichetele de masă? NGabriell NGabriell Buna ziua, Am nevoie de ajutor! Lucrez in functia de curier,acum o luna din neatentie am pierdut incasarile mai exact suma de 25.000 de lei. Am fost la firma ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale danat2905 danat2905 Buna ziua. Sotul meu are salariu de incadrare (brut) 1800ron, deci net-ul ajunge cam la 1200ron. Angajatorul opreste lunar 10% garantie pentru masina, si ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa. mirceaionita67@yahoo.com mirceaionita67@yahoo.com Buna ziua.Este legal ca valoarea bonurilor de masa acordate sa fie scazuta din salariul net obtinut? (vezi toată discuția)